Werk met grote betekenis voor Timothy!

Accezz draagt met Participatie Certificaat bij aan de duurzame plaatsing van een kandidaat met een arbeidsbeperking. Dit biedt mogelijkheden aan mensen die graag willen en een beetje extra steun kunnen gebruiken.

Timothy kan met behulp van het Accezz International certificaat zijn doel verwezenlijken. Het bewijst eens te meer dat je met een relatief klein gebaar iemand een fantastische kans geeft in de werkende samenleving.

 

Het verhaal van Timothy:

Timothy draait weer volledig mee in de werkende maatschappij en het behalen van zijn reachtruck- certificaat is voor hem de uitgelezen kans zijn positie te verstevigen. Met de bijdrage van Accezz International werkt Timothy nu nog sneller en efficiënter!

 

“Timothy ontvangt een Wajong uitkering en heeft enige tijd thuis gezeten zonder werk. Via Sivar heeft hij een passende baan gevonden. Na een succesvolle proefplaatsing bij Hanos te Delft heeft hij een contract aangeboden gekregen. Hij is ontzettend blij dat hij weer meedraait in de maatschappij.

Timothy werkt in een groot magazijn als vakkenvuller. Hij verplaatst met behulp van een pompwagen pallets met producten door het magazijn. Dit is fysiek zwaar werk en om zijn werk vol te houden, biedt een reachtruck- certificaat uitkomst. Bovendien kan hij zijn werk dan een stuk efficiënter invullen! Een grote stap in de goede richting!

Doordat hij een Wajong uitkering heeft en zelfstandig woont kan hij het certificaat niet zelf bekostigen. Via zijn jobcoach kwam Timothy in contact met Participatie Certificaat. Dankzij Accezz International kan Timothy zijn certificaat behalen en zijn werkzaamheden nog lang vol houden.”