Accezz Succezz Event: Succezz is een keuze!

Is succes een keuze? “Succes is altijd afhankelijk van een nauwkeurige voorbereiding en zonder die voorbereiding is falen een feit”, zei Confucius 2.500 jaar geleden al eens. En voor de efficiency op de werkvloer van klanten van Accezz geldt zeker dat succes valt of staat bij een goede voorbereiding. Succes is dus misschien geen keuze maar het Accezz Succezz event op vrijdag 27 november was wel degelijk een keuze. En een goede keuze!

Een jaar van hoogtepunten

De locatie, de Skylounge van het Hilton hotel in Amsterdam, was in meerdere opzichten een hoogtepunt. Directie, consultants, account executives en hun partners genoten van een ‘walking dinner’ om niet alleen het succes van Accezz te delen, maar ook een maal op hoogte. Natuurlijk gaf het event ook de gelegenheid om een aantal bijzondere prestaties uit te lichten. De uitzonderlijke groei van Accezz, nieuwe verbeterprojecten voor efficiëntere werkprocessen in binnen- en buitenland en de bijna 40 al langer meegaande en nieuwe collega’s die overal zorgen voor tevreden klanten.

Als een draakje uit een doosje…

Zoals je je machtig voelt op een magische plek als de Skylounge en je je heerser waant over de auto’s en de fietsers die tot in de nachtelijke uren hun weg

vinden tussen de lichtjes diep onder je, is de draak, het Succezz-symbool van Accezz, een machtig symbool en heerser over elementen als transformatie, creativiteit en wijsheid. Drie exclusieve drakendoosjes, speciaal door kunstenaar Pepijn van den Nieuwendijk voor Accezz gemaakt, werden uitgereikt aan drie consultants die bijzondere moed hebben vertoond bij de klant. Moed door snel te groeien, moed door het juiste inzicht te delen of moed door anderen te inspireren. Tijn, Feiko en Duncan mogen dan ook trots zijn op deze eervolle succestrofee.

Bloed, zweet en…. een begripvolle partner

En om af te sluiten met Confucius: als succes afhankelijk is van een nauwkeurige voorbereiding, dan is succes zeker ook afhankelijk van opoffering en steun van je omgeving. Partners van Martin en Danny, Erik Ivo en Mischa, zetten alle partners in het zonnetje. Uitzonderlijke groei gaat altijd gepaard met het meer dan eens missen van een ouderavond, het avondeten of een avondje ‘Penoza’ op de bank. En zoals het er nu uitziet voor 2016 zal de ambitie van Accezz-medewerkers opnieuw vragen om begrip van de omgeving. Gelukkig staat daar dan minstens net zo’n inspirerend Succezz-event tegenover…