Proficiat Roadrunners Ede, een prachtige prestatie! Zo zien we het graag bij Accezz!

Presteren met plezier is waar we ons op de werkvloer bij onze klanten hard voor maken.

Op maandag 25 mei jl. finishte onze trainer/coach Bas Houtman vanuit Parijs met zijn team 304, ‘Roadrunners Ede’ op de Coolsingel in Rotterdam na 47 uur en 27 minuten hardlopen. In twee deelteams van lopers en begeleidende fietsers heeft de ploeg de afstand van 520 km geheel volgens planning afgelegd.

De Roparun is een estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Aan deze sportieve prestatie gingen maanden voorbereiding vooraf. Lopers en fietsers werden ondersteund door vrijwilligers die de organisatie, routeplanning, sportverzorging en catering voor hun rekening namen. Ook dit jaar waren er geen uitvallers! Dit mede dankzij de goede verzorging onderweg en natuurlijk blijk van karakter bij de lopers.

Bas Houtman verzorgt vanuit Accezz trainingen en workshops die bij en aan klanten worden gegeven. Met veel enthousiasme en energie helpt hij medewerkers van onze klanten met hun verdere persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Ook binnen team 304 heeft hij zijn steentje bijgedragen.

Accezz International feliciteert het team met deze prachtige prestatie en is trots in de rol van sponsor hieraan een bijdrage te kunnen leveren.