Over Accezz

In 2007 zijn we opgericht door Martin van der Lee. Een ervaren organisatieanalist, gespecialiseerd in het implementeren van verbetertrajecten. Met een team van 35 collega’s met uiteenlopende expertises, zijn we marktleider in Nederland in het implementeren van verbeteringen in het werkproces door in te zetten op gedragsverandering op de werkvloer. Dit bereiken we door 80% van de tijd gedurende ons traject op de werkvloer aanwezig te zijn en uw medewerkers te ondersteunen en te begeleiden in het veranderen. Ook leiden we medewerkers op in de werkwijze van Accezz, zodat resultaten geborgd blijven na afronding.

Redenen van organisaties

Waarom willen organisaties als het Deventer Ziekenhuis, Stichting Philadelphia Zorg, Rabobank, Praxis, UWV of een gemeente Amsterdam gedrag veranderen op de werkvloer en in het management? Soms om te saneren, te reorganiseren of te fuseren. Vaker nog om efficiënter te werken en meer kwaliteit te halen uit de uren die gewerkt worden. Voor het plezier van de medewerkers zelf, het terugbrengen van kosten, maar ook voor klanten van onze klant.

‘Hands-on’ vakmanschap

Gedragsverandering nadat wij geweest zijn is blijvend, omdat wij minstens 80% van onze tijd op de werkvloer besteden. Geen papieren tijgers dus. Vakmanschap op de werkvloer. De resultaten zijn blijvend: meer efficiency, meer kwaliteit in het proces en 200 – 300 % ROI (return on investment). En wanneer we niet in staat zijn uw investering in ons terug te verdienen, sturen we geen factuur. Zo zeker zijn wij van resultaat!

Missie & visie

Wij laten teams en management van organisaties met meestal meer dan 150 fte beter presteren door het tot stand brengen van structurele gedragsverandering. Door de implementatiekracht van Accezz zijn deze betere prestaties direct aantoonbaar en meetbaar.

Onze missie

Accezz International zorgt ervoor dat organisaties efficiënter en professioneler kunnen werken. Wij worden gezien als dé implementatiepartner bij uitstek.

Onze visie

Accezz onderscheidt zich door haar specialistische werkwijze waarin vakmanschap en professionaliteit centraal staan. Accezz perfectioneert bewezen productieprocessen. Hoe? Door vergaande implementatie en verankering van methodes als de LEAN methode (het perfectioneren van werkprocessen). Kortom, LEAN Plus. Accezz maakt verandering logisch, begrijpelijk en realistisch: stap voor stap.

Vakmanschap delen

Klanten worden meegenomen in de kennis van Accezz. Accezz zorgt er dan ook voor dat die stappen gedragen en begrepen worden. Geen trucjes, maar echte gedragsverandering op de werkvloer en het resultaat zichtbaar in de cijfers. En door bewezen procedures voor verankering, zorgt Accezz ervoor dat het blijvend is.