Onze mensen

Door middel van een gedegen selectieprocedure, waarbij we letten op kennisniveau, ervaring en vakmanschap, leiden we onze consultants in de specifieke Accezz werkwijze op om samen met ons bij de klant op de werkvloer onze verbeteringen te implementeren.

Directie

Martin van der Lee (CEO)

Voordat ik Accezz in 2007 oprichtte, had ik al zo’n 20 jaar ervaring in het uitvoeren van verandertrajecten bij diverse organisaties over de hele wereld. Een dynamisch leven en telkens weer uitdagend. Ik merkte dat in al die jaren na een traject veranderingen niet altijd meer blijvend waren. Een groeiend frustratiepunt. Met Accezz heb ik ervaren partners gezocht die samen met mij die kwaliteit van implementatie wel waar kunnen maken.┬áMijn mooiste moment is dan toch wanneer een klant na een eerste traject besluit ons meer opdrachten te geven. Dan bouwen we echte langdurige verbintenissen met onze klanten op.

Danny Suttorp (directeur)

Ik ben een mensenmens en verandertrajecten draaien om mensen. Het management en de medewerkers op de werkvloer bij onze klant moeten uiteindelijk ervoor zorgen dat wat wij aan het einde van de analysefase voorstellen om te verbeteren, daadwerkelijk verbeterd wordt! En dat is geen gemakkelijke taak. Veel mensen houden namelijk in beginsel niet van verandering. Pas als resultaten zichtbaar worden verandert dat. Zeker in de eerste zes tot negen maanden zijn we er elke dag om medewerkers van alle lagen te ondersteunen. Tijdens dat traject begeleid ik leidinggevenden en Raad van Bestuur.