Bedrijfsleven

Het management van Accezz heeft al meer dan 20 jaar ervaring in analyse en advies voor multinationals en grote organisaties in de hele wereld.

Of het nu gaat om financiële dienstverlening, publieke sector, industrie, energie, transport, media, onderhoud, telecom of retail, efficiënt werken is een belangrijk item. Bij grote organisaties als British Aerospace, Nestlé, Nutreco, Connexxion en Heijmans werd verbeterpotentieel bepaald en vervolgens middels verbetertrajecten gerealiseerd.

Accezz is dé partner in leiderschapsvraagstukken voor directies en Raden van Bestuur en maakt het mogelijk dat organisaties efficiënter en professioneler kunnen werken. Accezz heeft ruime expertise in alle facetten van de bedrijfsvoering, zoals strategie en fusies, productiviteits- en kwaliteitsverbetering, optimaliseren van de supply chain, outsourcing, inkoop of verbeteren van verkoopvaardingen.

Excelleren in operationeel management over de gehele breedte van een organisatie biedt geweldige kansen. Accezz laat teams en management beter presteren door het tot stand brengen van structurele gedragsverandering. Onze resultaten zijn meetbaar en blijvend!