Navigeren naar resultaat! Nyenrode Rally 2015

“Acht jaar geleden ben ik begonnen met rally rijden in oude Dafjes. Ik als driver en mijn zwager als navigator. Elk jaar reden we twee tot drie meerdaagse rally’s, vaak ook in het buitenland. Ik heb een passie voor oude auto’s. Ditmaal doe ik mee met een rode MG Midget uit 1970,” aldus Danny Suttorp, fervent rallyrijder en directeur van Accezz International.

De Nyenrode rally

De zon scheen door het donkergroene soms al ietwat bruine bladerdek. Met het geluid van ronkende motoren en het dakje van de MG Midget open, legden driver Danny en diens navigator Stijn zo’n 900 kilometer af. Op 25, 26 en 27 september jongstleden was het namelijk stralend weer voor de oldtimer rally van Nyenrode. Een rally voor studenten, alumni en sponsoren. Accezz was één van de sponsoren en bevond zich in goed gezelschap tussen onder andere Mont Blanc, Gassan Diamonds en Porsche. Accezz International deed mee met maar liefst twee teams: één in de tour- en één in de sportklasse.

In de meer ervaren sportklasse eindigden Danny Suttorp en diens navigator, Stijn Thijssen projectmanager bij Accezz, net op de vierde plaats.

Navigeer naar resultaat

“Bij rally rijden gaat het er niet alleen om dat je zo snel mogelijk van A naar B rijdt, dan mis je belangrijke punten onderweg en eindig je niet met het resultaat dat je wilt. Aan het einde van de zaterdag stonden we op de derde plaats, maar we hadden aan het einde van de zondag net één foutje teveel gemaakt. Voor een eerste rally samen waren Stijn en ik goed op elkaar ingespeeld. Niet alleen met rally rijden houd ik van de weg ernaar toe. Ook in mijn werk is de reis ernaartoe essentieel voor het bereiken van de bestemming. Met Accezz International navigeren we teams naar meer resultaat en maken we werkprocessen efficiënter. Kijk dus ook eens onder de motorkap van uw team; uw mensen zijn de motor van uw organisatie.”