Project Execution

tijn_klein

Tijn Niewzwaag, consultant at Accezz:

“You are immediately challenged to express your thoughts. Your input really counts. Every project is intense! Not only for the client, but for us as well. Together, we strive for the best result!”

Does Accezz match you and do you match us?

At Accezz, we do not require people who are just looking for a job; we require people who want to put their passion into practice. Do you fit in with our team and do you recognise yourself in the following?

Practically minded doer
Social and extravert networker with a proactive approach
Capable of coaching people and moving them from A to B
Able to deal with resistance
Excellent planner who can meet deadlines
Eye for detail and a good listener
Hungry for variety and a challenging adventure
Willing to work as an independent contractor

Vacancies

Vanwege sterke groei zijn wij op zoek naar Junior & Senior Management Consultants.

Over Accezz

Accezz International laat teams en management van organisaties met meer dan 150 fte beter presteren door het tot stand brengen van structurele gedragsverandering. Na een analysefase bij de opdrachtgever, presenteren we de knelpunten die effectiever werken met meer kwaliteit in de weg staan. Dan volgt er een periode van 6 tot 9 maanden, waarbij consultants met medewerkers op de werkvloer verbeteringen in werkprocessen en communicatie- en rapportagestromen implementeren. Pragmatisch en ‘hands-on’ vakmanschap. Daar onderscheiden we ons in. Niet alleen wanneer er bezuinigingen en reorganisaties doorgevoerd moeten worden, ook wanneer het werk kwalitatief beter moet worden

De Functie

Als consultant word je direct ingezet op een van onze projecten. Vanaf de eerste dag start je met het opbouwen van een relatie met de eerstelijns leidinggevenden van de organisatie. Je belangrijkste activiteiten bestaan uit het samen met deze leidinggevenden zoeken naar oplossingen voor knelpunten, het ontwikkelen van management instrumenten zoals planningen en rapportages, en het trainen en coachen van de leidinggevenden in het gebruik ervan.

Het Team

Accezz streeft naar een zeer open en transparante werksfeer waarin snel leren centraal staat. Je maakt deel uit van een team ervaren consultants die je stap voor stap ons proces eigen zullen maken.

Jouw Profiel

Een Accezz Consultant heeft een HBO of universitaire opleiding afgerond en heeft minimaal 2 jaar werkervaring.

Als Accezz consultant beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Stressbestendig;
 • Zeer praktisch ingesteld;
 • Sociaal en extravert;
 • In staat om te gaan met weerstand van leidinggevenden;
 • Vloeiend Nederlands in woord en geschrift;
 • Bereid veel van huis te zijn, de projecten zijn door heel Nederland.

Ons Aanbod

Wij geloven dat kwalitatief goede projecten enkel geleverd kunnen worden door kwalitatief goede mensen, dus wij zorgen even goed voor onze consultants als voor onze klanten. Wij bieden onze mensen de mogelijkheid snel te groeien op zowel het persoonlijke als professionele vlak, gecombineerd met de mogelijkheid tevens financieel sterk te groeien.

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze positie, stuur dan je CV en motivatie naar recruitment@accezzinternational.com of gebruik het sollicitatieformulier.

Over Accezz

Accezz International laat teams en management van organisaties met meer dan 150 fte beter presteren door het tot stand brengen van structurele gedragsverandering. Na een analysefase bij de opdrachtgever, presenteren we de knelpunten die effectiever werken met meer kwaliteit in de weg staan. Dan volgt er een periode van 6 tot 9 maanden, waarbij consultants met medewerkers op de werkvloer verbeteringen in werkprocessen en communicatie- en rapportagestromen implementeren. Pragmatisch en ‘hands-on’ vakmanschap. Daar onderscheiden we ons in. Niet alleen wanneer er bezuinigingen en reorganisaties doorgevoerd moeten worden, ook wanneer het werk kwalitatief beter moet worden.

Wij zoeken een Senior Sales Executive die verantwoordelijk is voor

 • het zelfstandig genereren van opdrachten,
 • het acquireren van nieuwe relaties,
 • het volgen van relevante marktontwikkelingen,
 • het beheren en uitbouwen van huidige relaties,
 • het mede bepalen van de exacte marktfocus samen met het management.
 • het op professionele wijze onder de aandacht brengen van de dienstverlening van Accezz,
 • het direct rapporteren aan de Chief Commercial Officer.

Uw Profiel

 • Afgeronde HBO/WO opleiding.
 • U bent een echte netwerker op hoog niveau
 • U bent een volwaardig gesprekspartner voor directie en Raden van Bestuur.
 • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring incl. een bewezen trackrecord in zelfstandige (koude) acquisitie en relatiebeheer op directieniveau.
 • U beschikt over flexibiliteit, een hoog energieniveau, uitstekende communicatieve vaardigheden, doorzettingsvermogen en een grote mate van zelfstandigheid.
 • Bereidheid om grotendeels vanuit huis te werken.
 • Bereidheid om de werkzaamheden als zelfstandig ondernemer uit te voeren.

Ons Aanbod

Accezz biedt zeer aantrekkelijke prestatiegerichte financiële vergoedingen op basis van commissie over gerealiseerde omzet.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV en motivatie naar recruitment@accezzinternational.com.