It’s a kind of magic – Accezz Succezz Event 2018

Op het sfeervolle Landgoed Te Werve in Rijswijk vond dit jaar het Accezz Succezz Event plaats. De omgeving is magisch! Je bereikt het grote landgoed met monumentaal landhuis, voorzien van eigentijdse kroonluchters en marmeren vloeren, via een lange oprijlaan. Wat een sfeer en rust, zo midden in de Randstad. Echt een leuke plek om het succes van Accezz te vieren!

 

Ogen te kort bij Steve Carlin

En terwijl de consultants van Accezz zich te goed deden aan een heerlijk ‘walking dinner’, werden ze verrast door de meesterlijke goochelaar Steve Carlin. Steve wordt gezien als de snelste zakkenroller van Nederland en dat hebben we geweten! Hij slaagt erin om op de meest onverwachte momenten, ongezien en echt razendsnel, persoonlijke items te rollen. Horloges, portemonnees, mobieltjes, sleutels en geld verdwenen als sneeuw voor de zon. Waanzinnig wat er allemaal gebeurt, je staat er met z’n allen bovenop, alles verdwijnt en je hebt echt geen idee hoe hij het doet.

 

Geen trucjes bij Accezz!

De act van Steve zorgde natuurlijk voor hilarische momenten, waarbij heel veel werd gelachen. Eigenlijk … houden we bij Accezz niet zo van trucjes. Wij zijn meer van het serieuze werk en het leveren van resultaat.

Op onze implementatieprojecten komt echt geen aap uit de mouw en toveren we geen konijn uit de hoge hoed. Maar wat we bij onze klanten op de werkvloer doen, is toch ook ……‘a kind of magic’: we helpen organisaties beter te presteren!

 

En 2018 wordt magisch mooi!

Martin van der Lee blikte ook kort terug op het afgelopen jaar, een heel goed jaar, waarin ook al weer een stevige basis werd gelegd voor een mooi 2018. Trots is hij daarbij vooral ook op de uitstekende kwaliteit en resultaten van onze projecten, de volwassen organisatie die Accezz geworden is, de nieuwe projecten in binnen- en buitenland en onze collega’s die overal zorgen voor tevreden klanten. Natuurlijk was het event ook weer de gelegenheid om een aantal bijzondere prestaties uit te lichten. Uit handen van Danny Suttorp ontvingen vier consultants het Succezz-symbool van Accezz, de drakendoos. De draak, een magisch wezen, is bij Accezz een symbool van transformatie, wijsheid, creativiteit en voorspoed. Consultants Amber, Marcel, Paul en Bas werden onderscheiden voor inzet, bijzondere resultaten op projecten, goede relaties met de klant, creativiteit en innovatie. Magic, magic!