Bezoek aan Nyenrode Career Event 2016

Op vrijdag 18 november zijn Feiko Dols en Gayle van Beeten als afgevaardigden van Accezz International naar het Nyenrode Career Event 2016 geweest. Nyenrode Career Event is een geweldige kans voor talentvolle studenten om in contact te komen met een grote verscheidenheid aan organisaties.

Feiko en Gayle hebben met veel plezier presentaties gegeven aan nieuwe talenten die binnenkort op de arbeidsmarkt komen. De consultants en studenten zijn ingegaan op de verschillende aspecten van het consultancy werk en de aanpak die Accezz hierin kiest; het samen werken met de klant om tot een blijvende gedragsverandering en resultaatverbetering te komen.

 

Steile leercurve sprak aan

De MSc in Management en International MBA studenten toonden veel interesse om bij Accezz International aan de slag te gaan in verschillende een op een gesprekken. De voornaamste redenen hiervoor waren de steile leercurve en de mogelijkheid om snel verantwoordelijkheid te kunnen nemen.

De eerste CV’s en sollicitaties zijn binnengekomen en we kijken uit naar de vervolgstappen.

unknownGayle van Beeten, Consultant Accezz
“Heel leuk om terug te keren naar mijn Alma Mater en jonge talenten een beter beeld te geven over de daadwerkelijke werkzaamheden bij Accezz en hen te helpen de juiste keuzes te maken in de eerste stappen van hun carrière!”

 

 Feiko Dols, Projectmanager Accezz
“Een leuke ervaring om jonge enthousiaste studenten de weg te kunnen wijzen naar de werkzaamheden en vele uitdagingen die hen te wachten staan na de studie.” 

 

 

Uiteraard wensen we alle talenten die we ontmoet hebben een succesvolle carrière toe!